Oppsummering E3 2010 - Sony

den 18. juni 2010

Nye spill, ny nettbutikk, og i likhet med Microsoft; ny enhet!



Allerede helt i begynnelsen av pressekonferansen til Sony fikk vi detaljene rundt deres nye enhet; Playstation Move, som kommer til Europa 15.september. En enkelt kontroller vi koste $50, mens i en pakke til $300 får du Playstation 3 slim, Eye (sensoren som fanger opp Move), Sports Champion og kontroller. Flere av de eldre spillene vil støtte Move via gratis oppdateringer, blant dem spillet Heavy Rain, som er anmeldt HER.



Det vil selvfølgelig komme spill som ekslusivt støtter Playstation Move. Tiger Woods PGA Tour 2011 ble stolt vist frem av en EA-topp, og nettopp Electronic Arts og Sony har inngått et samarbeid som kan resultere i flere Playstation Move-spill.

Sony var ikke mindre drøye enn at de presenterte hele 70 nye titler til PSP! Dessverre har ikke vi plass til å ramse opp alle her, men vi kan konkludere med at her finner nok alle alt!

På agendaen sto selvsagt 3D, og det var stort fokus på 3D. Killzone 3 og Gran Turismo 5 er blant de store titlene som kommer i 3D. Førstnevnte ble forøvrig vist frem i salen med 3D-briller på. Og apropos Gran Turismo; spillet er klart for lansering i statene 2.november.


(Merk at denne traileren fra årets E3 ikke er i 3D)

Playstations nettverkstjeneste PSN Network vil fortsatt være gratis, men likt Microsoft vil det være en ekstratjeneste; Playstation Plus. Her vil man kunne spille enkelte spill gratis, prøve hele spill og rabatt på utvalgte spill, blant annet. Alt dette får du mot et abonnement. Tjenesten vil være klar den 29.juni. Tre måneders abonnement koster 119 kroner, mens et år vil koste 395 norske kroner.

Skrevet av Vision_Tech og Watching Preacher

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________