Oppsummering E3 2010 - Microsoft

den 18. juni 2010

Nok en gang har vi kommet til det punktet hvor det er klart for å oppsummere årets E3. Og i årets utgave av E3 var det kanskje ikke de store overraskelsene, men desto flere spill. Microsoft hadde som ventet ikke bare nye spill å by på, men også deres nye enhet; Project Natal. Et prosjekt som produkt vil ha navnet Kinect og en rekke nye kompatible spill, som Microsoft stolt viste frem. Både Microsofts nye spill, og Kinect, kan du lese mer om her, i oppsummeringen av 2010 utgaven av Microsofts pressekonferanse på E3!


Project Natal er et prosjekt som har vært kjent i offentligheten en stund. Under årets pressekonferanse ble Natal endret til Kinect. Kort fortalt; Kinect er kontrollerfri spilling; du bruker altså egne bevegelser til å styre. Disse bevegelsene fanges opp av en sensor slik at du får kontroll over spillet! Kinect ble denne gang vist frem sammen med spill, og vi fikk se hvordan fremtiden ville se ut for spilling på Xbox 360.



Som sagt, en rekke spill, som er kompatible med Kinect, ble vist frem:

- Kinectimals: Tren og lek med 20 virtuelle dyr.

- Joyride: Spill i Racing-sjangeren.

- Kinect Sports: Boksing, bowling, volleyball, friidrett, fotball og bordtennis; 6 ulike aktiviteter. 

- Kinect Adventures: Rafting og hinderløype for opptil fire spillere. 

Dance Central: Utvikles av MTV Games. Rytmespill.

Star Wars: Utvikles av Microsoft i samarbeid med Lucas Arts og Disney(!). Star Wars slik vi kjenner det, kort fortalt. Gjør det klar til å ta fram det gamle leke-lyssverdet ditt!

Kinect skal ifølge ryktene komme i november dette året.

Det største høydepunktet var nok likevel den nye slanke Xbox 360. Svart, innebygd Wi-Fi, 250 GB Xbox 360 til $300 - og den er stillegående!

Ellers presenterte Microsoft flere oppfølgere, derav titlene Call of Duty: Black Ops, et nytt Gears of War, Metal Gear Solid: Rising og nytt Fable-spill.

Skrevet av Vision_Tech

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________