Nintendo - E3 2010

den 21. juni 2010

Mens både Sony og Microsoft viste frem nye enheter, var spill i fokus hos Nintendo, sammen med en ny DS-versjon, denne gangen med 3D!
Nintendo viste frem sin nye 3DS, en utvidelse av den nåværende DSi-en, denne gangen utstyrt med 3D-effekter og joystick, sammen med de «gode gamle»-kontrollene som 2 skjermer (en touch screen og en ikke), d-pad, og de vanlige knappene. En god del spill er også offentliggjort, som et nytt Professor Layton, nytt Kingdom Hearts, det nye Kid Icarus: Uprising og mange flere.

Til Wii viste de frem et nytt Zelda ved navn THE LEGEND OF ZELDA: SKYWARD SWORD, som tar i bruk det relativt nye Wii MotionPlus-systemet og lar deg styre skjoldet med nunchucken og sverdet med WiiMote’n. I tillegg til et nytt Zelda kommer det et nytt Wii Party, samt et nytt Kirby-spill kalt Kirby’s Epic Yarn, som er fylt med Nintendo’s enestående kreativitet. Metroid: OTHER M kommer også, sammen med Donkey Kong Country Returns og Mario Sports Mix.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________