Nyheter!

den 10. sep. 2008

Denne meldingen dukket opp på et relativt ukjent nettsted i dag morges. Vi i DENNE galaksen har oversatt som vi best kan, og her er beskjeden. Vi lover å holde dere oppdatert på dette og andre ting, men synes denne nyheten var litt spennende siden vi har samme initialer! Hvem vet? Kanskje det snart blir søksmål? Uansett, her er beskjeden!


"Hei alle lesere!

Vi er nesten ferdig med utforskingen av den nye DVD-filmteknologien. Sony jobber for tiden med noe som etter ryktene skal være enda bedre en Blu-Ray, men vi i G.o.G. jobber nå med noe absolutt HELT nytt, som vil revolusjonere lagringsmetodene og måten både film og spill blir sett på. Vi kaller den nåværende teknologien for DVD, men om noen år kommer alle til å kalle platene som filmer, spill og TV-serier blir brent på som G.o.G.


G.o.G. står for Groundbreaking original Gies. Gies er vår egen forkortelse på Technologies. Vi har funnet en måte å få hele TV-serie sesonger inn på en enkel G.o.G. plate. Det er såre enkelt, men dessverre kan vi ikke gå inn i detaljer, i frykt for at andre kompanier skal stjele oppfinnelsen vår. Uansett, dette var alt for denne gang, og jeg håper vi sees igjen.

Med vennlig hilsen en entusiastisk G.o.G. medarbeider!"

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________