Spennende? JA!

den 19. sep. 2008

Det vi mener er spennende er at 2 oktober så vil Nintendo inkalle til pressekonferanse i Tokyo OG New York! Dette skal visstnok strekke seg over to dager.

Nintendo har tidligere uttalt at de kommer til å gi ut en slags harddisk til Nintendo Wii. Men det skal være noe helt rått med denne harddisken. For det vil ikke være noen vanlig harddisk, de skal faktisk ha på gang en lagringsmetode som er bedre enn en harddisk! Spennende, ja veldig spennende i og med at Nintendo nå virkelig kan slå tilbake mot kritikerne som mener at Nintendo Wii er dårlig på grunn av mangel på lagringskapasitet.
Selv om lagringskapasiteten til Wii ikke er allverden, så har den solgt godt lenge og selger fortsatt godt. Og nå ser det ut til at de skal ha funnet ut enda en måte å tjene ekstra penger på.
Les mer her...

Dette tror vi vil være noe av det Nintendo vil vise frem på pressekonferansene. Samtidig tror vi at de vil vise frem kommende spill. Selv har de så klart ikke røpet noen ting enda, men jeg tror vi kan vente oss litt av hvert når pressekonferansen har startet for fullt den andre oktober. Det er ventet at vi kanskje skal få se litt mer på Rayman Raving Rabbids: TV party og Disaster: Day of Crises når det gjelder spill.
Kanskje får vi se flere store overraskelser?

En ting er hvertfall sikkert, og det er at vi på DENNE siden kommer til å følge saken nøye.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________