Vi ser mer på LEGO Batman: The Video Game!

den 30. sep. 2008

Da har Amerika endelig fått LEGO Batman: The Video Game i hyllene, og den 10 oktober kommer den også i norske butikkhyller. Derfor har vi sett litt nærmere på dette spennende spillet!


Helten, som ble skapt av DC Comics, er nemlig nå tilbake etter å ha blitt vist uttallige ganger på kinoer rundt om i verden i sommer. 
Men denne gangen er det noe helt spesielt med denne helten. Han er nemlig bygd opp av LEGO!
Mange husker, hvertfall jeg husker godt det første spillet som ble gjort om fra film til å komme i en herlig LEGO-versjon, av et spill. Den gangen var det LEGO: Star Wars som kom. LEGO: Star Wars-serien hadde stor suksess, noe som gjaldt alle de tre spillene som kom ut.
Men utviklerene, Traveller's Tales, kunne ikke bare fortsette og fortsette å gi ut Star Warsspill. 
Derfor ble nok et herlig spill satt på plass i butikkhyllene i år, men denne gangen var det LEGO Indiana Jones: The Original Adventures.
Og nå kommer altså LEGO Batman: The Video Game ut. 
Spillet som har hatt størst forventninger av alle spillene i  Traveller's Tales LEGO-serien.

I dette spillet loves vi spenning og et bra utviklet spill. Men det har ikke startet helt som alle hadde trodd før spillet kom ut.
Den 23 september kom nemlig spillet til Nord-Amerika og den har fått dårligere kritikk, i alle fall av IGN, enn noen av de andre i denne Traveller's Tales LEGO-serien. Av IGN fikk den nemlig 7.7/10. 
De grunner det med at det er et fint spill, men at de dårligere delene fra de forrige spillene (Indiana Jones, Star Wars) fortsatt ikke var fjernet. Så gjelder det å se da om hvor bra spillet er!
For av de anmeldelsene jeg fant så var det en del positivt, så det ser ut som IGN hadde store forventninger.
Datoen er altså 10 oktober. Spillet kommer til DS, Wii, PS2, PS3, PSP og Xbox 360.
Her er en liste over karakterer spillet har fått:
  • IGN.com                  7.7/10
  • Offisielt Xbox Magasin     7.0/10
  • GamePRO                  9/10
  • GamesRadar           8/10
  • GameSpy               9/10
  • VideoGamer          8/10
  • Game Informer    7.5/10

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________