Nytt innlegg på G.O.G-bloggen i dag!

den 18. sep. 2008

For de som husker, så var der for sånn cirka en uke siden et innlegg her hvor et selskap som kalte seg G.o.G påsto å ha utviklet en ny type DVD-plate som kunne ha hele sesonger på en plate! Selskapet heter Groundbreaking original Gies, og her! ligger forrige innlegg om dette.

Men nå i dag kom det et nytt innlegg! Vi har oversatt så godt vi kan, og nå, uten mere dilldall, kan dere lese den nyeste posten om hva som har skjedd i firmaet G.o.G.

"Hei alle lesere! Her på G.o.G-laberatoriene har det skjedd mye siden sist. Vi har hatt masse å gjøre, inkludert å følge med på True Blood på HBO og Fringe på Fox. I tillegg har vi hatt en ganske mild katastrofe. Nøyaktig da protonene krasjet på CERN i Sveits, ble en av våre maskiner helt ødelagte. Den eksploderte når vi prøvde å fikse den, og 100 mennesker mistet livet. Dette synes vi er veldig, veldig synd, spesielt fordi i ettertid har vi mistet mange medarbeidere på grunn av denne katastrofen. Disse ville ikke jobbe videre med oss, rett og slett fordi de er redd det kan skje noe verre.

Uansett, så er nå produktet snart ferdig. Om ca. 2 uker vil du kunne kjøpe en G.o.G i butikken, om ikke før...

Hold et åpent øye med denne bloggen, regner med å legge ut noe neste uke også.
MVH en entusiatisk G.o.G medarbeider!"

Dette var den andre beskjeden vi har fått, og vi gleder oss til å se hvordan G.o.G klarer seg på markedet!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________