E3 del 1...

den 6. aug. 2008

Da er kanskje tid å gjennomgå E3 som foregikk i Los Angeles for et par uker siden. Her har vi altså prøvd få med de største nyhetene. Hvis du har noen flere nyheter så skriv gjerne i kommentarfeltet nedenfor.
E3 er altså for de som ikke vet det, stedet hvor de største konsollutgiverne presenterer mange av de kommende storspillene deres. E3 er altså en spillmesse. Dette er altså en oppsummering av årets E3.

Microsoft:
Under årets E3 presenterte Microsoft at Resident Evil 5, Gears of War 2, Fallout 3 og Fable 2 ville komme ut, noe som var forventet. Også et nytt Guitar Hero spill og Rock Band spill vil komme ut.
Det var også snakk om at man skulle kunne leie filmer og se TV-serier via Xbox Live. Men som journalisten til Gamereactor sa. Det vil nok aldri komme til Norge da det er et altfor lite marked. Så skal det bli noe alà Nintedos Mii på Xbox. Dette med noen dukker var kanskje ikke helt den store nyheten, da Nintendo allerede har et slikt opplegg.
En ny kanal vil også komme til Xbox hvor du skal kunne dele bilder med andre Xbox eiere.
Ellers ble disse spillene annonsert ”Lips”(alà singstar), ”Scene it!” , ”You're in the movies”.

Scene it! er et spill som ligner veldig på Sonys Buzz! Det følger med noen kontroller (bilde) som du skal bruke til å svare riktig på spørsmål først. Etter slik jeg har forstått er det 1 800 spørsmål om bare film. Denne kontrollen man bruker heter Big Button Pads og du får med fire stykker når du skal kjøpe spillet. Disse kontrollene er selvsagt trådløse.

I You’re in the movies brukes Xbox Live Vision Cam. Microsoft håper at dette altså skal bli et spill for hele familien, hvor alle har det moro!
Etter at du har spilt et minispill kan du se små filmer hvor du er midtpunktet og se om du har skuespillertalent! I dette spillet skal du altså prøve å spille forskjellige roller best mulig og det blir mulig og spille alt fra superhelt til roligere roller! Hvis du etter hvert synes det blir kjedelig å være den eneste skuespilleren er det bare å invitere noen venner i og med at fire spillere kan spille samtidig. Spillet vil bli gitt ut i slutten av 2008.

Sony
De største nyhetene for Europa er at en 80 GB Playstation 3 vil komme i august/september.
Også vil det komme Platinumspill til Playstation 3. I tillegg bekreftet Sony at LitlleBigPlanet, det neste Buzz!-spillet, FIFA, PES, Call of Duty, Gutar Hero og flere spill ville komme ut i år.
Direktør i Sony Computer Entertainment Europe, David Reeves, var veldig fornøyd med at også Resistance 2, MotorStorm: Pacific Rift og Killzone 2 ville bli gitt ut.

Andre spill som er bekreftet:
God of War 3
Massive Action Game
Et nytt Ratchet & Clank-spill
DC Universe Online

Av nye programmer er Video Store annonsert. Fra Video store vil man kunne laste ned filmer til PS3. Eneste minus er at Europa ikke vil få bruke den før i 2009! Men amerikanerne kan allerede nå laste ned filmer fra tjenesten, så det er nok bare å vente!
Selv har Sony stor tro på tjenesten sin: - Vi skal tilby en videotjeneste som kommer til å skille seg fra og overgå alle andre tjenester man hittil har sett på markedet. Den skal gi forbrukerne nøyaktig det TV-, film- og spillinnholdet de ønsker, sa Peter Dille til Nettavisen tidligere i år.
Man skal også få tilgang til denne tjenesten fra PSP.

En annen applikasjon er Home som har blitt utsatt tidligere og som veldig mange venter på. Nå har altså Sony sagt at en open-beta vil skje i slutten av 2008. Home er designet for å bringe sammen Sonys tre nøkkelinteresser, nemlig spill, musikk og film. I Home finne det egne områder for spill, musikk, film osv. Og i spillområde kan du spille enkle spill som sjakk, bowling etc. mot andre brukere. I musikkdelen skal du kunne høre på musikken og la karakteren din danse til musikken. Og filmdelen kan du selvfølgelig ha store forventninger til fordi du kan se film med en venn bla. og når du i tillegg har Video Store så har du grunn til å ha store forventninger. Sony har ennå ikke fortalt så mye om akkurat denne delen. Til slutt vil du altså ha ditt eget rom i Home hvor bare inviterte kan komme inn.

Vi har prøvd å få med mest mulig, men det kan hende vi har glemt noe. Så skriv gjerne i kommentarfeltet nedenfor om dere har noe mer å legge til.Noen av dere savner kanskje Nintendo her? Neste uke presenterer vi Nintendos E3!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________