Oppsummering av spilluka!

den 18. aug. 2008

Her er altså en liten oppsummering over ukas største nyheter! Vi har prøvd å få sammen mest mulig, men det ble kanskje ikke så mye. Skriv derfor gjerne i kommentarfeltet hvis du har flere store nyheter du vil dele.

Sony bekrefter at de ikke vil annonsere noe priskutt på Playstation 3 under pressekonferansen deres i Leipzig.

Ifølge kilder så vil Ratchet & Clank komme til PS3 i 2009. Ingen releasedato har blitt gitt ut enda.

Flere kilder hevder også at Prison Break vil komme til PS3 og Xbox i Februar 2009. Historien i spillet vil være den samme som i TV-serien med samme navn.

Det viser seg at etter OL startet, så har salgstalllene til Wii Fit gått opp med 13%. Andre sportsspill til Wii som Big Beach Sports og Mario & Sonic at the olympic games har også merket økende salgstall under OL.

En Xbox-Live oppdatering er i anmarsj og du vil bla. kunne bruke MSN Messenger på Xbox 360! Vi vil skrive mer om denne oppdateringen senere denne uka.

Den japanske svømmeren Kosuke Kitajima sier at han spilte Wii spillet Mario & Sonic at the olympic games som en forberedelse til OL. Han sier videre at det var en stor motivasjon for han. Kanskje hjalp det i og med at han tok OL-gullet foran vår egen Dale-Oen.

Nye ting har kommet på Playstation Store denne uka også! Tiger Woods PGA Tour 09 og Monster Madness er to nye demoer som er kommet. Ellers var det ikke det helt store fra Playstation Store denne uka.

Ukas mest solgte konsollspill:

1: Soul Calibur (PS3, Xbox 360)
2: Guitar Hero: Aerosmith (PS3, Xbox 360, Wii, PS2)
3: Battlefield: Bad Company (PS3, Xbox 360)
4: Buzz: Quiz TV (PS3)
5: Guitar Hero 3: Legends of Rock (PS2, PS3, Xbox 360, Wii)
6: Wii Fit (Wii)
7: Grand Theft Auto (PS3, Xbox 360)
8: Kung Fu Panda (PC, PS3, Xbox 360, Wii, PS2, DS)
9: Beijing 2008 (PS3, PC, Xbox 360)
10: Super Smash Bros. Brawl (Wii)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________