The sims 3 og Photosynth!

den 27. aug. 2008

Microsoft bryter nye grenser når det gjelder bilder. De har nemlig laget programmet Photosynth!

Forrige uke kom dette programmet som Microsoft mener vil revolusjonere fotografiet og sette en ny standard. Konseptet går ut på at du må ta mange bilder rundt om i for eksempel et rom, også skal du sette de sammen ved hjelp av Photosynth, slik at du skal kunne se hele rommet fra PC-en.
Dette er virkelig et spennende program fra Microsoft, og du kan prøve tjenesten HER.

The sims 3:
En annen nyhet er som kjent; The Sims 3. Maxis offentliggjorde i forrige uke at spillet vil komme i 2009, til glede for mange, både gamle og små gamere. Graffiken skal bli mye bedre, noe som også er blitt vist på offentliggjorte skjermbilder.

Hentet fra thesims3.ea.com:

Nyhet - Utforsk et uavbrutt levende nabolag

Simmene kan gå rundt i nabolaget, besøke naboene og utforske omgivelsene. De kan spasere ned til byen og henge med vennene sine, treffe nye venner i parken eller møte kolleger på gaten. Hvis simmene er på riktig sted til riktig tid, er det ikke godt å si hva som kan hende!

Nye spillelementer til The Sims 3 skal bli avslørt i månedene som kommer. Spillet kommer altså ikke ut før i 2009.

1 kommentarer:

Vision_Tech sa...

Beklager at det ikke ble lagt ut noen artikkel i går. Det var nemlig Walter sin tur til å legge ut i går, men vi jobber med siden og da er det noen ganger lett å glemme litt. Jeg håper dere forstår oss...

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________