Ny Xbox-Liveoppdatering i desember!

den 20. aug. 2008

I desember får altså Xbox 360 en ny oppdatering der det lanseres en rekke spennende, nye måter å holde kontakt med vennene dine på, i hvertfall hvis vi skal tro Microsoft.

Hentet fra Xbox.com:

Xbox Live-profiler skal utvides, nå skal du kunne legge inn navn, bosted og personlig informasjon. Du vil også kunne bla gjennom vennelisten til kontaktene dine og finne gamle og nye bekjente som du kan dele spillopplevelsene med. MSN Messenger-støtten i Xbox 360 har også blitt radikalt forbedret. Registreringen er nå integrert i første pålogging til Xbox LIVE, sammen med muligheten til å legge til kontakter direkte fra dashbordet. Vi har også gode nyheter til yngre spillere: medlemmer mellom 13 og 18 år kan nå bruke MSN Messenger på Xbox 360. Velkommen om bord, folkens!

Foreldre kan få bedre kontroll over vanene til sitt spillesultne avkom med den nye Family Timer-funksjonen, som gjør at mor og far kan angi et bestemt antall timer barna kan spille Xbox 360 i løpet av en dag eller en uke.
Den nye oppdateringen hjelper deg også med å holde tritt med alt det nye. On Xbox Live marketplace Spotlight-funksjonen viser vei til spennende, nytt innhold og nye kampanjer, mens et New Arrivals-område gir deg oversikt over alle de nyeste nedlastbare godbitene på LIVE. Et annet glimrende høydepunkt er Xbox Originals.Denne spennende funksjonen gjør at du kan laste ned en rekke klassiske Xbox-titler som Halo og Burnout 3: Takedown, og spille dem på Xbox 360. Kjør på!
Enten du er Silver- eller Gold-medlem på LIVE, bør du passe på å logge deg på Xbox LIVE tidlig i desember. Oppdateringen lastes ned automatisk, og du kan prøve de nye funksjonene nesten med en gang.. Vi vil jo ikke la noe komme mellom deg og en verden av fantastisk Xbox 360-action!


Altså virker det som Xbox satser sosialt, og vil også at foreldre skal bli mer tilfredse med den nye foreldrefunksjonen. Som sagt vil altså dette ikke komme før i desember…

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________