Oppsummering av Comic-Con og de største filmnyhetene i ferien!

den 3. aug. 2008

Hallo igjen! I dag er det jeg, Walter Kovacs, som står for oppdateringen her på siden. For det første vil jeg si at vision_tech har bursdag i dag! Så tre ganger hurra for ham, og gratulerer med dagen! Så skal vi over til gamle og nye nyheter!



Comic-Con er en slags messe. Hvis du er interessert i hva det er, kan du besøke denne siden. Det er egentlig ikke så viktig. Det viktige er at vi får nyheter der. Masse nyheter. Og gjerne noen nye plakater, trailerpremierer og seminarer. Comic-Con varer fra tordag til søndag og foregår i San Diego. I løpet av disse dagene, flommer internettet over av nyheter fra filmverden og tegneserieverden. Jeg er her for å gi dere de viktigste nyhetene.

På årets Comic-Con skjedde det ganske mye. Jeg gidder ikke å poste intervjuer her, men jeg poster trailere. Vi fikk se teaseren på Saw V, Watchmen og Terminator: Salvation. Vi fikk også se et klipp fra den nye Shia LaBeouf filmen, Eagle Eye. Klippet var egentlig ikke så veldig spennende, men kan sees her. Saw 5-teaseren ser du her. Ingen av de teaserne var egentlig det store. Watchmen og den nye Terminator filmen stjal rett og slett showet.







Ferdig med trailerne, over til nyhetene. For de som er glad i splatter, kan jeg med glede si at det kommer to oppfølgere til splatterfilmen Feast fra 2005. De to oppfølgerne heter Feast 2: Sloppy Seconds og Fest 3: The Happy Finish. Sloppy Seconds skal handle om at de samme monstrene fra Feast angriper en by, og de overlevende fra baren kommer til unnsetning. Filmen vil foregå i dagslys, noe som ikke vil påvirke mengden blod og gørr påstår dem. I Feast 3: The Happy Finish kommer regissøren til å ta oss med ned i kaninhullet, bokstavelig talt. Filmen foregår under bakken, og serien går tilbake til den mørke settingen. Filmene vil bli sluppet rett på DVD i Statene så de vil sikkert ikke få kinodistrubisjon her i Norge. Bestill de fra U.S.A eller se godt etter dem her hjemme. Feast finner du sannsynligvis i en skikkelig billigkasse på Smart Club.

På kinofronten fikk vi vite litt mer om Underworld 3: Rise of the Lycans. Denne filmen er en såkalt prequel. Handlingen finner sted når varulvene bryter ut, og Doomsday-stjernen Rhona Mitra uttaler seg slik; "Det kommer til å bli litt ala Spartacus, du vet, slavene mot herskerne og det kommer til å bli sverd i stedet for pistoler." Jeg kan ikke si annet en at jeg gleder meg, og håper den blir bedre enn den første filmen.

The Green Hornet, den nye superheltfilmen til manusforfatter Evan Goldberg og Seth Rogen, fikk vi derimot vite lite om. De har nesten akkuratt sendt inn manuset og de har bilen klar. Det var nesten alt vi fikk vite. The Green Hornet handler om en mann som blir til en slags Batman superhelt. Vi fikk vite en ting til; Det skal ikke bli en "orgin-story". Dette var Evan Goldberg ganske klar på. For de som ikke vet det er en "orgin-story" en historie hvor man får vite hvordan han ble til superhelt, hva var årsaken osv. Litt som Batman Begins og den første Spider-Man filmen. The Green Hornet starter tre år etter han har blitt en superhelt i følge det første manuset, og kommer sannsynligvis 25 juni 2010.

Fra skaperne av Juno kommer Jennifers Body. Den handler om en cheerleaderjente som blir besatt av en demon og begynner å drepe. Plakaten ser du under.

Filmen The Day The Earth Stood Still fikk også noen nye plakater.


De mest spennende plakatene var allikevel Max Payne og de nye Watchmen plakatene. Se alle Watchmen-plakatene her.





Robert Rodriguez har sammen med Rose McGowan begynt å produsere tegneseriefiguren Red Sonja. Filmen skal være noe ala Conan. Guy Ritchie har begynt å jobbe med den nye filmen RocknRolla. Etter dette skal han jobbe med Sherlock Holmes. Til sist med Comic-Con har vi den glede å si at Darren Aronosfsky skal lage en ny Robocop film! Vi gleder oss!

Best akkurat nå
Kino: The Dark Knight
Tegneserie: Watchmen & Y: The Last Man
Bok: The Demonata-serien
Spill: Super Smash Bros. Brawl
DVD: Sweeney Todd & No Country For Old Men

Det var det for denne gangen. Vi er tilbake senere med nyheter om E3 og alt som skjedde der!

God Helg, Hilsen Walter Kovacs.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________