Spillanmeldelse: Burnout Legends!

den 11. aug. 2008

Svidd gummi i vår første spillanmeldelse!


Dette er altså den første spillanmeldelsen vi legger ut på bloggen vår og den ble kanskje ikke så bra, for det ble litt knapp tid til den da vi lager nytt design og har en stor overraskelse på lur, som vi skal annonsere senere!

Spillanmeldelse: Burnout Legends Utgitt: 2005 Konsoll: PSP

Mens Need for Speed satser på de mest heftigste bilene og topp grafikk, satser Burnout mer på fart og spenning, i heftige baner. Hvert år kommer nye spill i serien og dette er det første spillet i serien som finnes på PSP. Ofte taper spill seg når det går fra en vanlig konsoll til en håndholdt. Men gjør dette spillet det?

Som sagt fokuserer Burnout virkelig på fart, her gjelder det å gasse på! Mens du kjører og gjør skitne knep på motstanderen, så får du poeng og mer lystgass som gjør det mulig og kjøre enda fortere!Og som vanlig i et bilspill så er det selvfølgelig karrieremodus, og dette er den viktigste delen av spillet. I karrieremodus må du delta i forskjellige ”disipliner”, alt fra å lage størst eksplosjon til å kjøre fortest mulig! Etter hvert som du vinner slike løp låses nye biler opp som er bedre en den gamle bilen du starter med. Du låser også opp nye baner.

Hvis du etter hvert synes det blir kjedelig å spille alene går det an å spille i flerspillermodus, og det beste er at det trengs bare en med spillet og så kan begge to spille. Det vil altså si at begge ikke trenger å ha spillet, men man kan spille mot hverandre allikevel! Denne delen synes vi var bra, og det får spillet til å vare lenger. Dette har en veldig positiv innvirkning på spillet.

Mange tenker nok at spillet ikke er så bra når det er på en håndholdt, men dette spillet imponerer og selv om det går i 250 km/t så funker graffiken bra og skjermen og alt henger med.
Dette er alt i alt enda et bra Burnoutspill, som selv om det er gammelt er noe av de bedre bilspillene til PSP. Dette er et spill som absolutt er verdt å prøve!




Karakter: 8/10 Karakteren er satt i forhold til når spillet ble utgitt...

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________