E3: del 2 Nintendos Tur...

den 10. aug. 2008

I forrige uke presenterte vi de største nyhetene Microsoft og Sony hadde på E3, denne uka presenterer vi det viktigste fra Nintendo på E3. Vi bestemte oss for å dele opp hele E3 oppsummeringen så det ikke bare ble en hel lang artikkel. Og i og med at det var litt mer å skrive om Nintendos nyheter så besluttet vi å ha en hel del alene om Nintendo.

Under årets E3 startet Nintendo med å annonsere Wii MotionPlus, som vi har laget en artikkel om HER. Wii MotionPlus vil først bli tatt i bruk av Wii Sports Resort.

Wii Sports Resort er oppfølgeren av Wii Sports og vil bli gitt ut i løpet av 2008. I spillet skal det være flere minispill som frisbeekasting, sverdfekting og vannskutere. Dette er de eneste minispillene som foreløpig er annonsert til Wii Sports Resort.

En annen stor nyhet var at det velkjente Gran Theft Auto kommer til Nintendo DS. Spillet skal hete Chinatown Wars og skal etter planen gis ut i høst.

Animal Crossing: City Folk var også offisielt annonsert under E3 og spillet er et spill hvor du styrer en figur og du kan opprette en egen by. I byen skal det være aktiviteter og slik som du skal kunne delta i! Spillet vil støtte Wi-Fi slik at du kan spille online. Animal Crossing: City Folk vil være det første Wii-spillet som tar i bruk WiiSpeak! Dette blir kommer til å bli Nintendos svar på The Sims, så det er bare å glede seg for Sims-fan!

Du leste nettopp ovenfor WiiSpeak og tenkte kanskje ”hmm. Hva er det?”. Og det er det jeg nå skal fortelle deg! WiiSpeak er en mikrofon som lar deg snakke med andre online via Wii’en. Mikrofonen kan ta opp hele rommet slik at flere kan snakke samtidig. Dette ble også annonsert under årets E3. Senere denne uka kommer vi til å skrive mer om WiiSpeak!

Mario Super Sluggers er et annet spill som ble introdusert og vil være et baseballspill som vil inneholde 40 kjente Nintendofigurer! Du vil også kunne spille med mii’ene dine. Spillet vil inneholde mange minispill hvor alt er baseballinspirert. Spillet vil komme ut 25 august i Nord-Amerika, mens releasedatoen i Europa ennå er uvisst.

Wii Music ble også annonsert under E3 til manges store glede. Nintendo sier at det skal være enkelt å lære seg, og du vil kunne bruke over 60 instrumenter! Hvis du synes at du har laget et mesterverk så skal det gå an å sende sangen over til en venn med Wii Music.

Et annet spill som kommer eksklusivt til Wii er Shaun White Snowboarding, og spillet vil bruke Wii Balance Board slik at snowboardfølelsen skal så realistisk som mulig! Spillet vil bli gitt ut i slutten av 2008.

Når det gjelder DS så kommer også et nytt pokemonspill. Spore: Creatures vil også komme til DS og vil ha fokus på å lage skapningene du kan spille med i Spore.

Av nye titler vi allerede visste ville komme til Wii, så ble Star Wars: The Clone Wars, Rayman Raving Rabbids: TV Party og Call of Duty: World at War presentert.
Jeg håper dere lesere synes det var greit med en sen oppsummering av E3, men dette skyldes selvfølgelig at siden ikke var opprettet da E3 foregikk.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________